2015. október 14., szerda

Myprotein: Letesztelve!

A Myprotein termékeit már régóta kerülgettem, de a tényleges vételig sosem jutottam el.. most ennek szerencsére vége szakadt és a Myprotein.hu- nak köszönhetően lehetőségem nyílt jobban szemügyre vennem pár terméket! Aki próbálta a termékeket az nyilván már tapasztalta.. de tény, hogy rosszat nem nagyon tudok mondani róluk. És itt nem megvett véleményről van szó.. hanem a kendőzetlen igazságról.. ami a csövön kifér. Első kérdésként rögtön nekem szegezhetnétek, hogy "mi a francért várt a rendeléssel eddig"?? Jogos.. bár a válasz pofonegyszerű és nyilván sokakat visszatartó volt.. ami valószínűleg az egyetlen (bár igen nagy) negatívuma lehet az egész vásárlási folyamatnak: Hogy nem Angliában élünk! Innentől a dolog kezd elmenni abba az irányba, hogy a terméknek igen hosszú (és nyilván költséges) utat kell megtennie míg a futár házhoz nem hozza nekünk. Elkezdünk gondolkozni.. "de hát ha a szállítási költséget beleszámolom elvész az árelőny.. és nem szeretnék úgy leadni egy 40 kilós rendelést, hogy soha nem is próbáltam".. Hát nem? Hát de! DE mióta itt a Magyarországi képviselet azóta sokat enyhültek ezek a "visszatartó tényezők" és ha azt nézzük, hogy nem a szomszédból hozzák ki.. háát  nem sok okunk marad morgolódni!
Na de most térjünk rá a lényegre, hisz tesztet ígértem vagy mifene?



Egyértelmű volt számomra, hogy ez a termék biztos helyet kap a pakkban.. hisz ez a Myprotein zászlóshajója és ez nem túlzás! Ár- érték arányban az egyik legjobb.. nem csak náluk, de a piacon is. Tudod mi a gond a fehérjékkel manapság? Az hogy hiper-szuper-csilli-villi-dizájner termékeket szeretnek ránk sózni sokszor irreálisan magas árakon, úgy hogy súlyosan megfizeted a csalogatóan csicsás doboz árát (amiért részben ezt vetted) és a marketing gépezetnek is adományozójává válsz (ha akarod ha nem). Itt ilyen nincs (legalábbis nem ilyen mértékben) kapsz egy "zacsit" (most egészen puritán voltam) és benne a fehérjédet.. és igen.. ez a "zacsi" ugyanúgy visszazárható, frissen tartja tartalmát és legalább annyira strapabíró, mint egy doboz! Na ennyit a csomagolásról! Kibontjuk a terméket és szokatlanul kellemes illat csapja meg az orrunkat! Naja el is felejtettem a lényeget..én ízesítetlen verziót vettem! Több, mint 50 ízből lehet választani.. és valószínű, hogy jobbnál jobb mindegyik mégis az ízesítetlent veszi.. noormális? Elmagyarázom! Ha egy fajta ízből veszel akkor az lehet jó.. vagy nem.. lehet ízlik.. lehet nem. Attól még ott marad a többi 49 íz és azokról nem tudok véleményt mondani.. a natúr verzió ellenben teljes mértékben összehasonlítható más (szintén natúr) termékekkel és higgyétek el sokat kipróbáltam már! A lényeg, hogy eddig ez a Number 1.. az illata nagyon kellemes.. végig próbáltam rájönni hogy mire emlékeztet pontosan.. de hosszas tépelődés után a vanília fagylaltnál kötöttem ki.. jó nem? Az ízére ugyanakkor ez a jelleg már nincs kihatással.. teljesen szokványos "natúr fehérje" szerű.. vizezett tej íze van! Teljesen normális! Az oldódása mondhatni tökéletes.. még egy pohárban, kanállal keverve is oldódik.. hát kell nekünk ennél több?
Hatásáról nem tudok mit írni.. az lenne a durva ha tudnék.. jesszus egy fehérjéről beszélünk nem Sustáról! :D A lényeg röviden- tömören.. hogy átment a teszten.. bárkinek nyugodt szívvel ajánlanám.. de azt mindenképp javasolnám, hogy a kedvezményekre nagyon figyeljen.. megéri!



A következő áldozat a glutamin volt.. mégpedig por formájában, mivel árban így a legjobb. Most meg kell hazudtolnom önmagam.. ugyanis ízesített változatot vettem.. mit mondhatnék: én is szeretem a finomat! Gondoltam milyen jó lesz.. csak bekeverem egy flakonban és egész nap iszogatom (vagy legalábbis addig a pár óráig amíg el nem fogy) Sajnos itt az elképzelés nem találkozott a valósággal.. ugyanis a cucc íze.. háát, hogy is mondjam.. nemfinom. Az a gyorsan és nagy kortyokban ivós, gyorsan túllevős fajta. Mondjuk az íz választásnál én voltam a hülye.. hiszen ők oda is írták hogy "szar" apple! Na nem szeretnék én lebeszélni senkit az ízesített változatról.. van választék bőven!
Csomagolásról már fentebb írtam.. de azt kifelejtettem, hogy voltak olyan jó fejek, és raktak minden csomagba adagoló kanalat (sajnos ennél a terméknél én a legvégén találtam meg.. de sebaj)
Összegzésként ez is egy olyan termék amit a Myprotein- től ajánlanék megvenni (még a barátaimnak is) A kedvezményekkel igen jó vásárt tudunk csinálni.. de ízekkel csak kis tételekben kísérletezzünk!




Ezt a terméket ugyan se meginni.. se megenni nem lehet.. nagyon hasznos kiegészítő. Nem tudtam kihagyni ugyanis egy nagyszerű termékről beszélünk amit mindenkinek nyugodt szívvel ajánlanék. Aki használt már szivacshengert annak nem kell részleteznem aki nem annak pedig csak javasolni tudom, hogy legalább egyszer próbálja ki! A végletekig leegyszerűsítve a dolgokat egy házi masszőrről beszélünk aki mindig készen áll ha szükség van rá.. és ezt potom 4-5 ezer Ft ért. A Myprotein saját márkás szivacshengere 15X45 cm nagyságú és anyagának köszönhetően nem deformálódik el.. tehát megőrzi alakját még sokszori használat után is. Felülete sima (nem bordázott) de így kezdőknek is tökéletes a rutin megszerzéséhez. Elég kemény ahhoz, hogy a várt hatást elérje.. ugyanakkor van annyira puha is, hogy ne törje porrá a csontjainkat! Ja.. a legfontosabbat majdnem kihagytam.. KÉK színű! :D


Lényegében az én tapasztalatom ennyivel kimerült.. van amit nem lehet leírni, van amit meg nem érdemes (manapság sajnos kevesen szeretnek olvasni). Remélem, hogy aki ezidáig hezitált annak most megadtam a kezdő lökést, aki pedig már törzsvásárlónak számít az további megerősítést kapott.. Igen.. ezt odatették!